Onze medewerkers

Ons team staat voor u klaar om u zo goed mogelijk van dienst te zijn!

Huisartsen

Tijdens vakantieperiodes of bij langdurige afwezigheid van een van de artsen, kan het voorkomen dat in de praktijk een waarnemend huisarts werkzaam is.

Uiteraard bent u vrij in de keuze van een arts, dit hoeft niet steeds dezelfde te zijn. Bij afwezigheid van de arts van uw voorkeur kunt u een afspraak maken met een van de andere aanwezige artsen, indien nodig dezelfde dag. Of u kunt wachten tot de arts van uw voorkeur weer aanwezig is.

Wij werken in de praktijk met een geautomatiseerd medisch dossier. Dit houdt in dat zo nodig elke arts uw actuele medische situatie en voorgeschiedenis kan raadplegen. Natuurlijk heeft het wel de voorkeur om met hetzelfde medische probleem bij dezelfde arts terug te komen.

Assistentes

De assistente kan veel van uw vragen beantwoorden. Verder heeft zij een eigen spreekuur, waarin zij diverse verrichtingen en onderzoeken doet (injecties, oren uitspuiten, bloeddruk- en bloedsuikercontroles, wrattenbehandeling, wondbehandeling, uitstrijkjes, tapen, teledermatologie, 24-uurs bloeddrukmeting, enkel-arm index, gehoortest, etc). Alle vragen van patiënten en behandelingen worden nabesproken met uw huisarts.

Praktijkverpleegkundigen

POH-GGZ

Toelichting praktijkverpleegkundige

De praktijkverpleegkundige (PV) heeft een opleiding gevolgd om een aantal taken van uw huisarts over te nemen, met de nadruk op het begeleiden van een aantal chronische aandoeningen (suikerziekte, hoge bloeddruk, astma, COPD etc.). De PV heeft een eigen spreekuur en legt ook huisbezoeken af. Er is steeds overleg tussen de PV en de huisarts.

Toelichting POH-GGZ

De praktijkondersteuner geestelijke gezondheidszorg (POH-GGZ) ondersteunt de huisarts bij het verlenen van zorg aan patiënten met lichte psychische en/of psychosociale problemen, denk aan angst, stress of somberheid. Patiënten uit de praktijk kunnen op verwijzing van de huisarts bij de POH GGZ terecht voor diverse psychische klachten.

Zelfhulp

In samenwerking met de POH-GGZ, hebben we een paar sites geselecteerd. Belangrijk is dat deze sites voldoen aan onze criteria. Mocht het nodig zijn en is zelfhulp niet de weg, dan staan wij natuurlijk geheel tot uw beschikking.

Praktijkmanager

Cuma Ayhan